31-годишният музикант Борис Мравков, познат на всички с псевдонима си Боро

...
31-годишният музикант Борис Мравков, познат на всички с псевдонима си Боро
Коментари Харесай

Известен рапър обяви, че ще става баща за първи път

31-годишният музикант Борис Мравков, прочут на всички с псевдонима си Боро Първи, разгласи, че чака дете.

" Имаме доста сполучливи планове зад тила си, само че в този момент следва най-важният. Светли празници и се кефете на живота “ – написа рапърът в навечерието на Великден.

Той не споделя в прав текст, че чака момче, само че на една от фотосите виждаме доста сини конфети, каквито се употребяват на празненства за оповестяване пола на предстоящата рожба.

" Честито!!! Обичам ви “ – написа под фотосите певицата Йоана Сашова, която приключи втора в " Гласът на България " през 2020 година, а през 2022 година направи дует с рапъра.

" Бъдете благословени! Най-голямото благополучие “ – добави Ралица Паскалева, а друга последователка на артиста разяснява шеговито " Ще има Боро Втори “.

Боро Първи се ожени за художничката Ани Пунчева при започване на септември 2023 година

Тя е приключила бакалавърската си степен по публицистика в University of Westminster в Лондон. След три години в чужбина избира да се върне и да продължи образованието си в България. Създава собствен блог и рисува в региона на нереалния експресионизъм.

На изисканата женитба в двореца в Балчик пя сътрудника на Боро Първи – Криско.

" По принцип не обичаме да споделяме персонални моменти в интернет, които не са директно свързани с работата ни, само че взехме решение да споделим къси изрезки от най-личния ни ден, тъй като има смисъл. Има смисъл да се припомня, че нещата, които ни остават най-сетне на този свят, са обичта и другарството. Инвестицията с най-голяма възвръщаемост е тази в човешките връзки. Пазете и ценете хората към вас, най-много като откриете сродната си душа. Полагайте старания всеки ден, с цел да запазвате и развивате тези връзки. Всичко е преходно, минаваме за малко през Земята и си отиваме, по тази причина не губете време... Обичайте. След 100 години никой няма да ни е познавал, най-вероятно никой няма да ни помни, тъй че отърсете се от суетата на времето и просто живейте “ – написа на 19 септември Боро Първи, напомня Ladyzbone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР